Doç.Dr.Ali Cem BAŞARIR ile TEKNOLOJİ ve İNSAN SEMİNERİ YAPILDI

DÖGEM'de Bilgilendirme Sohbetlerinde gündem "Teknoloji ve İnsanı Dönüştürme Etkisi"
Döşemealtı Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Dögem Döşemealtı Gençlik Meclisi'nin (DÖGEM) Gençvekilleri, bölgeye yönelik projeler üretirken, eğitim faaliyetlerini de aralıksız sürdürüyor.
Döşemealtı Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminerin konuğu Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Teknoloji Ofisi Koordinatörü Sayın Yrd. Doç. Dr. Ali Cem Başarır oldu. Gençvekillerle bir süre sohbet eden Başarır, "Teknoloji ve İnsanı Dönüştürme Etkisi" konusunda Gençvekillere önemli bilgiler verdi ve dünyadaki gelişmeler, ve de deneyimlerini paylaştı. Geçmişten günümüze teknoloji alanındaki gelişmeler, yeni teknolojiler, sosyal medya kullanımı, yapay zeka, teknolojinin insanların ve kültürlerin değişimindeki etkileri konusunda Gençvekillere bilgiler verdi. Gençlerin sorularını da cevapladı. Bu faydalı sohbet için Sayın Yrd. Doç. Dr.Ali Cem Başarır hocamıza çok teşekkür ederiz.

3 saate yakın süren "Dögem Bilgilendirme Sohbetlerine" katılmak isteyen herkese açık bir Dögem etkinliği olarak farklı konularda etkinlikler yapmaya devam edecektir.
Dögem proje liderimiz ve Belediye Başkanımız sayın Mimar Turgay Genç'e teşekkür ederiz.
#Dögem #Bilgilendirme #Sohbetleri #Teknoloji #Gençlik #Gençvekiller

© 2024, DÖGEM | Döşemealtı Gençlik Meclisi. Tüm Hakları Saklıdır.