GENÇVEKİLLER KAYMAKAM ZİYARETİNDE

Döşemealtı Belediyesi Gençlik Meclisi (Dögem Döşemealtı) Gençvekilleri,Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk'e hem ilçemize hoş geldiniz ziyareti hem de çalışmaları, projeleri hakkında bilgi verip görevinde başarılar diledi. Gençvekiller, Proje Danışmanı Murat Dinç ve Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar ile birlikte kısa süre önce göreve başlayan Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk'ü ziyaret ettiler.

Gençvekillerimiz Dögemi anlattı; “Döşemealtı sınırları içerisinde yaşayan 14-25 yaş arası gençlerin yerelde yönetim sürecine dahil olmaları için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ruhuna uygun hayata geçirilen proje kapsamında gençler, kişisel sosyal ve mesleki gelişim seminerlerine katılıyorlar. Ayrıca tüm gençvekiller AB projesi yazma eğitimi alıyor ve birçoğu da Erasmus programları kapsamında yurt dışına giderek yaşıtlarıyla ortak çalışmalar yapıyoruz” dediler.
Dögem Danışmanı Murat Dinç Döşemealtı Belediyesinin Avrupa Birliği Bakanlığına akredite edilen tek Antalya ilçe belediyesi olduğunu ve böylece ilçemizden gençleri Avrupa Gönüllü Hizmeti projeleri ile Avrupa ülkelerine gönderilebileceğini ifade etti.
Dögem Gençvekilleri Kaymakam Cantürk'e kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek birlikte fotoğraf çektirdi.

Dögem proje liderimiz ve Belediye Başkanımız sayın Mimar Turgay Genç'e teşekkür ederiz.
#Dögem #Gençvekiller #Kaymakam #CengizCantürk #Gençlik #öğreniyor#Döşemealti #gelişiyor

© 2024, DÖGEM | Döşemealtı Gençlik Meclisi. Tüm Hakları Saklıdır.