GENÇVEKİLLER ORGANİZE SANAYİ'de

Dögem Döşemealtı Gençvekillerimiz Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı sayın Ali Bahar'a ziyarette bulundu.
Döşemealtı ilçesinde bulunan Antalya Organize Sanayi Bölgesi-AOSBhakkında Başkan Sayın Ali Bahar, Başkanvekili Fatih İncir, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mustafa Yayla Gençvekillerimize bilgiler verdiler. Buradaki fabrikalar hakkında, AOSB Yönetimi olarak yaptıkları faaliyetleri anlattılar. Gençvekillerimizde DÖGEM hakkında, projeler, etkinlikler, seminerler, geziler ve işbirliği faaliyetleri konularında bilgilendirme yaptılar.
Dögem olarak AOSB ile işbirliğini geliştirmek için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişi yapıldı.
AOSB Başkanı sayın Ali Bahar, DÖGEM'i tebrik etti, başarılı ve etkili çalışmalarından dolayı kutladı. Her konuda destek vermeye ve işbirliği yapmaya hazır olduğunu bildirdi.
AOSB eğitimlerine Dögem üyelerini davet etti. Ayrıca iş arayan gençler içinde AOSB İK bölümüne başvurmaları konusunda Dögem üyelerine fırsat verebileceğini söyledi.

Dögem Proje Liderimiz ve Döşemealtı Belediye Başkanımız sayın Mimar Turgay Genç'e teşekkürü borç biliriz.