DÖGEM ODTÜ öğrencileri ile BİR ARAYA GELDİ

Dögem Döşemealtı ODTÜ'lüler ile buluştu.
Dünyanın en saygın üniversiteleri arasında yer alan Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Stüdyosu Öğrencileri Döşemealtı ilçemizde incelemelerde bulundu. Yaptıkları çalışmalar ve düşüncelerini Dögem Gençvekillerimizle buluşmalarında ifade ettiler. Döşemealtı kent planları üzerine kendi çalışmalarını gösterdiler. Gençvekillerimizden Döşemealtı ilçesi hakkında tarih, kültür ve yaşam alanları hakkında bilgiler alan ODTÜ'lüler, Döşemealtının gelecek kent planları ve dönüşümü hakkında bilgilerini, çizimleri ve planlarını paylaştılar. ODTÜ'lüler DÖGEM'in oluşumu ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldıktan sonra Gençvekillerimizi kutlayıp tebrik ettiler. Gençvekillerimize başarılar dilediler. DÖGEM'in Döşemealtı ilçesinin geleceği için çok güzel ve yararlı proje olduğunu ifade ettiler.
Türkiye'nin en iyi üniversitelerinin başında olan ODTÜ'yü ilçemize davet eden ve kentsel tasarım ve planlama çalışması yaptıran DöşemealtıBelediyemize ve Belediye Başkanımız sayın Mimar Turgay Genç'e teşekkürü borç biliriz.