Dögem Üyeleri, Gençlik Merkezi İnşaatını Gezdi

Döşemealtı Belediyesi tarafından inşasına başlanan Gençlik Merkezi inşaatını Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) üyeleri gezdi.
Döşemealtı Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşilbayır Mahallesi Şehit Er Tevfik Cebeci Stadı'nın yanında bulunan 6 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bodrum katı dahil toplam 3 katlı olarak projelendirilen Gençlik Merkezi inşaatını DÖGEM üyeleri gezdi. Başlarına baret takıp güvenlik yeleklerini giyen üyeler inşaat alanında incelemeler yaptı.
Projenin bir an önce hayata geçirilmesini isteyen DÖGEM üyeleri inşaat alanına Simya Mimarlık Şantiye şefi inşaat mühendisi Muhammed Özyalvaçlı gezdirdi. Açık ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzu inşaat alanında bilgi alan genç vekiller 6 milyon liraya mal olan dev yatırımın ilçe gençliği için büyük bir şans olduğunu söyledi.
Ocak ayı içerisinde tamamlanması hedeflenen Gençlik Merkezi'nin bodrum katında, çok amaçlı eğitim ve gösteri salonu, çeşitli sportif etkinliklerin yapılabileceği oyun alanları, depo ve sığınak. Yine binanın birinci katında yarı olimpik yüzme havuzu, hemşire ve doktor odası, eğitmen odaları, bilgisayar dersliği, idari ofisler, 100 kişi kapasiteli konferans salonu, 2 seminer odası, soyunma odaları ve duş kabinleri. İkinci kat da ise; çok amaçlı plastik sanatlar atölyesi, 2 müzik odası, drama ve tiyatro salonları, mutfak, sergi alanı ve dinlenme bölümlerini tek tek inceleyen üyeler Belediye Başkanı Turgay Genç'e Döşemealtı Gençliğine verdiği değer ve önem için teşekkür etti.

© 2024, DÖGEM | Döşemealtı Gençlik Meclisi. Tüm Hakları Saklıdır.